PR/Pers

Om u te informeren over ontwikkelingen staan hieronder diverse nieuwsfeiten weergegeven.
 

BCD Workshop Effectieve verkoopgesprekken

Tijdens de Bedrijven Contactdagen (BCD) heeft Hielke Dijkstra een workshop Effectieve Verkoopgesprekken in het WTC te Leeuwarden verzorgd voor 60 bezoekers. De reacties van de deelnemers maakten duidelijk dat de relevantie voor de dagelijkse werkzaamheden groot was.Bekijk hier de foto's van de workshop »
 

Artikel Leeuwarder Courant

Fryslân House New York vol

Sneek - Het Fryslân House in New York is met veertien bedrijven volgeboekt. Ondernemers kunnen het kantoortje op twee hoog aan de 44th Street in Manhattan gebruiken als hun uitvalsbasis voor handel in de Verenigde Staten. Het Fryslân House wordt op 12 september geopend tijdens de viering van New York 400.

 

Deelnemers uit Leeuwaren zijn Business Development Friesland, DHV, Campuslân, Lift communicatie en marketing, Agro Alliantie, Swilion Business Development, Axtra voorzetapparatuur, Hielke Dijkstra trainer consultant coach, Expeditie Leeuwarden en Fryslân Marketing.

 

Uit Sneek komen Vripack Scheepsarchitecten, Snakeware en Workcity en uit Bolsward Hawar IT. De bedrijven betalen € 2500 huur per jaar. De Friesland Bank is gestrikt als hoofdsponsor. De provincie betaalt € 105.000 voor de eerste drie jaar. Daarna moet de handelspost zichzelf bedruipen.


Scan persbericht Leeuwarder CourantZicht op Manhattan vanaf Governors Island

PR/Pers